bona logo

Bona Decor Paint

Bona Decor Paint is een watergedragen vloerverf met een uitstekende dekking, speciaal ontwikkeld voor houten vloeren.

Na het kleuren de vloer aflakken met een watergedragen Bona Parketlak.

Bona Decor paint Zwart 5 liter

Bona Decor Paint Zwart is een watergedragen vloerverf met een uitstekende dekking, speciaal ontwikkeld voor houten vloeren. Afhankelijk van de vloersituatie is 1-2 lagen voldoende en het geeft een mooie, kleurrijke ondergrond voordat de vloer wordt afgelakt met 1 van Bona’s watergedragen parketlakken.

Bestel

Bona decor paint Licht Grijs 5 liter

Bona Decor Paint Licht Grijs is een watergedragen vloerverf met een uitstekende dekking, speciaal ontwikkeld voor houten vloeren. Afhankelijk van de vloersituatie is 1-2 lagen voldoende en het geeft een mooie, kleurrijke ondergrond voordat de vloer wordt afgelakt met 1 van Bona’s watergedragen parketlakken.

Bestel

Bona Decor Paint Donker grijs 5 liter

Bona Decor Paint Donker Grijs is een watergedragen vloerverf met een uitstekende dekking, speciaal ontwikkeld voor houten vloeren. Afhankelijk van de vloersituatie is 1-2 lagen voldoende en het geeft een mooie, kleurrijke ondergrond voordat de vloer wordt afgelakt met 1 van Bona’s watergedragen parketlakken.
Bestel

Bona Decor Paint Wit 5 liter

Bona Decor Paint Wit is een watergedragen vloerverf met een uitstekende dekking, speciaal ontwikkeld voor houten vloeren. Afhankelijk van de vloersituatie is 1-2 lagen voldoende en het geeft een mooie, kleurrijke ondergrond voordat de vloer wordt afgelakt met 1 van Bona’s watergedragen parketlakken.
Bestel