Osmo Top oil

Osmo meubelolie ook wel de TopOil genoemd, is het product voor de bescherming van meubeloppervlakken, keukens, aanrechtbladen en werkbladen. Deze meubelolie is een op olie en was gebaseerd product, dit zorgt na behandeling voor een beschermend oppervlak. De Meubelolie kan op verschillende manieren worden aangebracht, het product kan met 2 lagen worden aangebracht. Dit kan met een kwast of een roller. Tevens kan deze was en olie voor hout met 3 of 4 lagen aangebracht worden met een doek.

Osmo TopOil 3058 Kleurloos mat 500 ml

Osmo meubelolie 3058 kleurloos mat ook wel de TopOil genoemd, is het product voor de bescherming van meubeloppervlakken, keukens, aanrechtbladen en werkbladen. Deze meubelolie is een op olie en was gebaseerd product, dit zorgt na behandeling voor een beschermend oppervlak. De Meubelolie kan op verschillende manieren worden aangebracht, het product kan met 2 lagen worden aangebracht. Dit kan met een kwast of een roller. Tevens kan deze was en olie voor hout met 3 of 4 lagen aangebracht worden met een doek.

Levertijd:2-3 dagen
Bestel

Osmo TopOil 3028 Zijdemat 500 ml

Osmo meubelolie 3028 zijdemat ook wel de TopOil genoemd, is het product voor de bescherming van meubeloppervlakken, keukens, aanrechtbladen en werkbladen. Deze meubelolie is een op olie en was gebaseerd product, dit zorgt na behandeling voor een beschermend oppervlak. De Meubelolie kan op verschillende manieren worden aangebracht, het product kan met 2 lagen worden aangebracht. Dit kan met een kwast of een roller. Tevens kan deze was en olie voor hout met 3 of 4 lagen aangebracht worden met een doek.

Levertijd:2-3 dagen
Bestel