parketlijmen

Parketlijmen

Nieuw bij Onderhoudswinkel.nl, Parketlijmen.Wij leveren diverse merken voor de thuisprofessional. Uiteraard tegen scherpe prijzen.

Lecol MS 290 Polymeerlijm 18 kg

Lecol MS290 is een ééncomponenten elastische parketlijm op MS-polymeerbasis

Een oplosmiddelvrije parketlijm voor de verlijming van afgewerkt meerlaags kant-en-klaar parket (lamelparket, samengestelde delen etc.) op zuigende en niet-zuigende ondervloeren.

Bestel

Lecol 2K lijm PU-230 6,9 kg

Lecol Parketlijm PU230 A + B is een tweecomponenten reactielijm zonder oplosmiddelen op basis van polyurethaan voor een watervaste verlijming.

Geschikt voor de stootvaste verlijming van 10 mm. Massief-, Tapis-,mozaïek-, hoogkantlamellen- en kant-en-klaar parket. Eveneens te gebruiken voor exotenparket en kopshout op poreuze en niet-poreuze ondergronden.

Lecol PU230 A + B voldoet aan de normen volgens EN 14293:2006.

Geschikt voor de verlijming van 22 mm. massief parket (dikke stroken en brede delen) alleen op houten tussenvloer (spaanplaat, mozaïek etc.) in combinatie met blinde krammen. De lijm is rolstoelvast en geschikt voor verlijming op vloerverwarming.

Bestel

Lecol 2K lijm PU-230 (beige) 6,9 kg

Lecol Parketlijm PU233 A + B is een bruine tweecomponenten reactielijm zonder oplosmiddelen op basis van polyurethaan voor een watervaste verlijming.

Geschikt voor de stootvaste verlijming van 10 mm. Massief-, Tapis-, mozaïek-, hoogkantlamellen- en kant-en-klaar parket. Eveneens te gebruiken voor exotenparket en kopshout op poreuze en niet-poreuze ondergronden. Lecol PU233 A + B voldoet aan de normen volgens EN 14293:2006.

Geschikt voor de verlijming van 22 mm. massief parket (dikke stroken en brede delen) alleen op houten tussenvloer (spaanplaat, mozaïek etc.) in combinatie met blinde krammen. De lijm is rolstoelvast en geschikt voor verlijming op vloerverwarming.

Bestel

Lecol 2K Lijm PU-240 6,75 kg

Lecol Parketlijm PU240 A + B is een tweecomponenten reactielijm zonder oplosmiddelen op basis van polyurethaan voor een watervaste verlijming.

Geschikt voor de stootvaste verlijming van 10 mm massief-, tapis-, mozaïek-, hoogkantlamellen- en kant-en-klaar parket. Eveneens te gebruiken voor exotenparket en kopshout op poreuze en niet-poreuze ondergronden. Lecol PU240 A + B voldoet aan de normen volgens EN 14293:2006.

Geschikt voor de verlijming van 22 mm. massief parket (dikke stroken en brede delen) alleen op houten tussenvloer (spaanplaat, mozaïek etc.) in combinatie met blinde krammen.

De lijm is rolstoelvast en geschikt voor verlijming op vloerverwarming.

Bestel

Bona D720 Dispersielijm licht 15 kg

Bona D720 Parketlijm is een waterarme lijm volgens EN 14293 (hard) ISO 17178 (hard)
Bestel

Pallmann P3 Dispersieparketlijm 18kg

Pallmann P3 Parketlijm is;

  • Een oplosmiddelvrije, een gebruiksklare pasteuze parketlijm, met een hoge afbindsnelheid en een zeer hoge afschuifweerstand en hechttreksterkte.
  • Geschikt voor de verlijming van uitzettingsongevoelig parket op goed absorberende ondergronden. Niet toepassen bij beuken, maple en andere vochtgevoelige houtsoorten.
Bestel