Osmo Top oil

Osmo Top Oil / Werkbladen olie / meubelolie

Osmo Top Oil, is het product voor de bescherming van meubeloppervlakken, keukens, aanrechtbladen en werkbladen. Deze meubelolie is een op olie en was gebaseerd product, dit zorgt na behandeling voor een beschermend oppervlak.

Zelf je houten aanrechtblad of werkblad beschermen, dat kan met Osmo Top Oil. Het is ideaal voor de bescherming van meubeloppervlakken en werkbladen uit massief hout of gelijmd hout (zoals aanrechtbladen en tafelbladen etc.).

Ook is dit product geschikt voor oppervlakken bestaande uit kurk en spaanplaat.

Osmo Top Oil 3068 Naturel 500 ml

Osmo Top Oil 3068 Naturel, is het product voor de bescherming van meubeloppervlakken, keukens, aanrechtbladen en werkbladen. Deze meubelolie is een op olie en was gebaseerd product, dit zorgt na behandeling voor een beschermend oppervlak

Levertijd:2-3 dagen
Bestel
!

Osmo Top Oil 3061 Acacia 500 ml

Osmo Top Oil 3061 Acacia, is het product voor de bescherming van meubeloppervlakken, keukens, aanrechtbladen en werkbladen. Deze meubelolie is een op olie en was gebaseerd product, dit zorgt na behandeling voor een beschermend oppervlak.

Levertijd:2-3 dagen
Bestel
!

Osmo Top Oil 3039 Grafiet 500 ml

Osmo TopOil 3039 Grafiet, is het product voor de bescherming van meubeloppervlakken, keukens, aanrechtbladen en werkbladen. Deze meubelolie is een op olie en was gebaseerd product, dit zorgt na behandeling voor een beschermend oppervlak.

Levertijd:2-3 dagen
Bestel
!

Osmo Top Oil 3038 Terra 500 ml Tijdelijk niet leverbaar

Osmo TopOil 3038 Terra, is het product voor de bescherming van meubeloppervlakken, keukens, aanrechtbladen en werkbladen. Deze meubelolie is een op olie en was gebaseerd product, dit zorgt na behandeling voor een beschermend oppervlak.

!

Osmo Top oil 3037 wit 500 ml

Osmo TopOil 3037 wit, is het product voor de bescherming van meubeloppervlakken, keukens, aanrechtbladen en werkbladen. Deze meubelolie is een op olie en was gebaseerd product, dit zorgt na behandeling voor een beschermend oppervlak.

Levertijd:2-3 dagen
Bestel
!

Osmo TopOil 3058 Kleurloos mat 500 ml

Osmo TopOil 3058 kleurloos mat,is het product voor de bescherming van meubeloppervlakken, keukens, aanrechtbladen en werkbladen. Deze meubelolie is een op olie en was gebaseerd product, dit zorgt na behandeling voor een beschermend oppervlak

Levertijd:2-3 dagen
Bestel
!

Osmo TopOil 3028 Zijdemat 500 ml

Osmo TopOil 3028 zijdemat, is het product voor de bescherming van meubeloppervlakken, keukens, aanrechtbladen en werkbladen. Deze meubelolie is een op olie en was gebaseerd product, dit zorgt na behandeling voor een beschermend oppervlak.

Levertijd:2-3 dagen
Bestel
!

Osmo top oil is leverbaar in 7 varianten.

Het is een op olie en was gebaseerd product, dit zorgt na behandeling voor een beschermend oppervlak.

De Top oil kan aangebracht worden met een kwast of een roller in 2 lagen

Ook aan te brengen met een doek maar dan heb je 3 tot 4 lagen nodig.