Blue Dolphin olie en hardwaxolie

Blue Dolphin Hardwax olie

Blue Dolphin hardwax olie is leverbaar in mat en zijdeglans. Eenvoudig te verwerken en verdiept de tint van uw houten vloer.

Blue Dolphin is een Hollands fabricaat en levert diverse vloer afwerkingsproducten zoals hardwaxolie, 2 componenten olie en lakken. De hardwaxolie is duurzaam en eenvoudig aan te brengen. Blue Dolphin is zeer slijtvast en waterafstotend.

Blue Dolphin is te gebruiken op bijna alle houtsoorten maar ook op kurk en natuursteen.Blue Dolphin Hardwaxolie

Blue Dolphin hardwax olie is leverbaar in 0,75 liter, 2,5 liter en 10 liter verpakkingen,Blue Dolphin Hardwaxolie Zijdeglans 2,5 liter

Blue Dolphin Hardwax-olie zijdeglans is een  hoogwaardig hout afwerkingsproduct vervaardigd uit natuurlijke grondstoffen. Het product verlevendigt de natuurlijke structuur en verdiept de tinten van de behandelde ondergronden.

!

Blue Dolphin Hardwaxolie Mat 2,5 liter

Blue Dolphin Hardwax-olie mat is een hoogwaardig hout afwerkingsproduct vervaardigd uit natuurlijke grondstoffen. Het product verlevendigt de natuurlijke structuur en verdiept de tinten van de behandelde ondergronden.

!
Blue Dolphin Bangkirai olie 2,5 liter

Blue Dolphin Bangkirai olie 2,5 liter

Blue Dolphin Bangkirai Olie (hardhoutolie) voor het professioneel slijtvast beschermen van uw tropisch buitenhout. Daarmee is deze hardhoutolie is ideaal voor bescherming en onderhoud van terrasvloeren, vlonders en steigers, houten plafonds, carports en tuinmeubelen.

Levertijd:Op voorraad
Bestel
!

Blue Dolphin aanbrengen.

Zorg altijd voor een schoon en droge werkomgeving.

Blue Dolphin hardwax olie kunt u aanbrengen met een Blue Dolphin vloerborstel of een hardwax roller. Voor het beste resultaat brengt u minimaal 2 lagen aan. Bij een grovere poriĆ«n of zuigende werking de Hardwax olie ruim opzetten. Indien nodig tussen de 2 lagen in de oppervlakte licht opschuren en de vloer stofvrij maken. Hierna kan de tweede laag aangebracht worden.

Droogtijd is 12 tot 16 uur. Schuurbaar na 24 uur. Na 3 dagen is de vloer licht belastbaar en na 7 tot 10 dagen is de vloer volledig belastbaar.

Lees voor aanvang altijd de gebruiksaanwijzing van de fabrikant.