bona natural grondlak ml 5 liter

Bona Grondlak voor parket

Bona grondlakken zijn ontworpen om de natuurlijke en onbehandelde uitstraling van het hout te behouden.

De primer is eenvoudig met een Bona roller aan te brengen, droogt snel en is eventueel goed schuurbaar.

Bestel ze online tegen de laagste prijzen.

 

Bona classic 1 liter

  • Bona prime classic geeft het oppervlak een goed gevulde uitstraling
  • Het verminderd het risico op kantenverlijming.
  • Verbruikt 1 liter per 8- 10 m2
Levertijd:5-7 dagen
Bestel
!

Bona Classic Grondlak 5 liter

Bona Classic is een één-component acrylaat grondlak op waterbasis voor de behandeling van houten en parketvloeren die worden afgewerkt met Bona watergedragen aflakproducten. Bona Prime Classic geeft het oppervlak een goed gevulde uitstraling en vermindert het risico van kantenverlijming
Levertijd:5-7 dagen
Bestel
!

Bona Intense Warmkleurige grondlak 5 liter

Bona Intense is een één-component polyurethaan grondlak op waterbasis voor de behandeling van houten en parketvloeren die worden afgewerkt met Bona watergedragen aflakproducten. Bona Prime Intense is makkelijk te gebruiken, te schuren en geeft het oppervlak een goed gevulde uitstraling met een rijke kleuring.
Levertijd:5-7 dagen
Bestel
!

Bona Amber Warme Houtkleuring Grondlak 5 liter

Bona Amber is een watergedragen grondlak speciaal ontwikkeld voor gebruik met alle Bona watergedragen aflakken. Het combineert de kleur en de intensiteit van oliegebaseerde traditionele producten met de lage vos-gehaltes en veiligheid van waterge dragen grondlakken.

Zorgt voor de rijke houtkleur van vroeger die je alleen kreeg met ouderwetse lakken.
!

Bona Natural Grondlak (primer) 5 liter

Bona Natural is ontworpen om de natuurlijke en onbehandelde uitstraling van het hout te behouden. De primer is eenvoudig met een Bona roller aan te brengen, droogt snel en is eventueel goed schuurbaar. Te combineren met Bona Mega Natural of Bona Traffic Natural om de uitstraling van onbehandeld hout te behouden, maar evengoedde vloer te beschermen met een topkwaliteit lakafwerking.
!

Bona White Grondlak ML 5 liter

Bona White is een Primer voor een white wash behandeling op houten vloeren. Doorgaans zijn twee lagen Bona White voldoende voor de juiste white wash uitstraling. Voor een nog wittere afwerking kan een derde laag aangebracht worden. Gemakkelijk te verwerken met een Bona roller. Voor de beste uitstraling de vloer afwerken met Bona Traffic HD Matt/Extra Matt of Bona Traffic Natural
Levertijd:5-7 dagen
Bestel
!