floorservice logo1

Floorservice hardwas-olie 2K

Floorservice Hardwasolie 2K is een oplosmiddelvrij afwerkingsproduct dat snel belastbaar is en daardoor uitstekend te gebruiken op vloeren die binnen een korte tijd weer intensief gebruikt moeten worden. Leverbaar in 12 kleuren

Dit product is geschikt voor manueel gebruik. Afhankelijk van de manier van aanbrengen, te gebruiken als 1- of 2-laags systeem. Tevens is het doorgedroogde oppervlak vrij van emissies van organische oplosmiddelen en daardoor veilig voor mens en milieu.

Floorservice Hardwasolie 2K Koro 902 1 liter

Floorservice Hardwasolie 2K is een oplosmiddelvrij afwerkingsproduct dat snel belastbaar is en daardoor uitstekend te gebruiken op vloeren die binnen een korte tijd weer intensief gebruikt moeten worden.
Levertijd:5-7 dagen
Bestel
!

Floorservice Hardwasolie 2K Savo 872 1 liter

Floorservice Hardwasolie 2K Savo is een oplosmiddelvrij afwerkingsproduct dat snel belastbaar is en daardoor uitstekend te gebruiken op vloeren die binnen een korte tijd weer intensief gebruikt moeten worden
Levertijd:5-7 dagen
Bestel
!

Floorservice Hardwasolie 2K Pago 770 1 liter

Floorservice Hardwasolie 2K Pago is een oplosmiddelvrij afwerkingsproduct dat snel belastbaar is en daardoor uitstekend te gebruiken op vloeren die binnen een korte tijd weer intensief gebruikt moeten worden.
Levertijd:5-7 dagen
Bestel
!

Floorservice Hardwasolie 2K Naturio 001 1 liter

Floorservice Hardwasolie 2K Naturio is een oplosmiddelvrij afwerkingsproduct dat snel belastbaar is en daardoor uitstekend te gebruiken op vloeren die binnen een korte tijd weer intensief gebruikt moeten worden.

Levertijd:5-7 dagen
Bestel
!

Floorservice Hardwasolie 2K Taupo 975 1 liter

Floorservice Hardwasolie 2K Taupo is een oplosmiddelvrij afwerkingsproduct dat snel belastbaar is en daardoor uitstekend te gebruiken op vloeren die binnen een korte tijd weer intensief gebruikt moeten worden.
Levertijd:5-7 dagen
Bestel
!

Floorservice Hardwasolie 2K Sakar 979 1 liter

Floorservice Hardwasolie 2K Sakar is een oplosmiddelvrij afwerkingsproduct dat snel belastbaar is en daardoor uitstekend te gebruiken op vloeren die binnen een korte tijd weer intensief gebruikt moeten worden.
Levertijd:5-7 dagen
Bestel
!