Blanchon
Nieuw bij Onderhoudswinkel.nl, vloer afwerkingsproducten van het Franse merk Blanchon. Al sinds 1832 actief voornamelijk in kleurstoffen. In 1945 is deze fabrikant zich gaan richten op het vervaardigen van lakken voor binnen en buiten.

Blanchon heeft een jarenlange expertise in middelen om houten vloeren, trappen en werkbladen te beschermen en te onderhouden.

Deze Franse fabrikant is al sinds 1832 aktief en zijn sinds 1945 zich meer gaan richten op het ontwikkelen van lakken en oliën.

Met een keur aan oliën, vulmiddelen, primers/grondlakken en lakken die door de jaren heen milieuvriendelijk en duurzaam zijn gemaakt.

Deze producten worden gebruikt door erkende parketteurs en zijn ook beschikbaar voor de consument.

U besteld ze voordelig online bij de onderhoudswinkel.nl

Blanchon levert afwerkingsproducten voor bescherming, verfraaiing en onderhoud op het gebied van parketvloeren, trappen, werkbladen en houten buiten terassen.

Als specialist in houtafwerking biedt Blanchon oplossingen die voorzien in alle behoeften van professionals: lazuren met hoge bescherming, parketlakken, oliën, vernissen, verven en verzadigers. Het bedrijf produceert volledig lokaal en volgens strenge kwaliteitsnormen. Dankzij zijn aanwezigheid in 55 landen verspreid over vijf continenten is Blanchon een belangrijke speler op de wereldmarkt.

Blanchon en het milieu;

Blanchon combineert technische innovatie met betrokkenheid bij het milieu. Sinds 2004 heeft de lancering van de Quality Environment® Line professionals in staat gesteld om de uitdagingen van HQE-werkplaatsen aan te gaan. Blanchon streeft naar een milieuverantwoorde aanpak van de productie, waarbij de uitstoot van vluchtige organische stoffen (VOS) tot het strikte minimum wordt beperkt.