boco wascosil wb gevelimpregneer

Boco gevel impregneer

Nieuw in ons assortiment zijn gevel impregneer middelen van Boco. Leverbaar op oliebasis en op waterbasis                                                                                       Bestel online tegen de laagste prijzen                                                                                                   

Boco Olisil gevelimpregneer 10 liter

Boco Olisil gevelimpregneer op oliebasis is een impregneermiddel dat buitengewoon breed inzetbaar is op alle uit zand en klei opgebouwde materialen, die zelfs licht vochtig mogen zijn.
Levertijd:5-7 dagen
Bestel
!

Boco Olisil gevelimpregneer 20 ltr

Boco Olisil is een impregneermiddel op oliebasis dat buitengewoon breed inzetbaar is op alle uit zand en klei opgebouwde materialen, die zelfs licht vochtig mogen zijn. 
Levertijd:1-2 dagen
Bestel
!
boco wascosil wb gevelimpregneer

Boco Wacosil waterbasis Gevelimpregneer Slechts € 59,95

Boco Wacosil op waterbasis maakt gevels, opgebouwd uit zand, cement en klei waterafstotend. Boco Wacosil is gebaseerd op oligomeer siloxaan en silane en dient toegepast te worden op alle steenachtige, droge ondergronden.
Levertijd:5-7 dagen
Bestel
!

Boco Wacosil Waterbasis gevelimpregneer 20 ltr

Boco Wacosil op waterbasis maakt gevels, opgebouwd uit zand, cement en klei waterafstotend. Boco Wacosil is gebaseerd op oligomeer siloxaan en silane en dient toegepast te worden op alle steenachtige, droge ondergronden. .
Levertijd:1-2 dagen
Bestel
!