boco wascosil wb gevelimpregneer

Boco gevel impregneer

Bij ons leverbaar, de gevelimpregneer van Boco. Deze is leverbaar op waterbasis en oliebasis.

Verkrijgbaar in 10 en 20 liter.

Bestel voordelig online

Vocht door je buitenmuur dat naar binnen trekt, dat is heel vervelend en niet goed voor je binnenmuren maar zeker ook niet voor je gezondheid. Schimmels, vlekken en andere ongemakken kun je voorkomen door je buitenmuren te verzegelen met een gevel impregneermiddel.

Bij ons bestel je het gemakkelijk online in 10 of 20 liter kannen en het is eenvoudig zelf aan te brengen met een vernevelaar.

Wel belangrijk om altijd tijdens het verwerken een mondkap of masker te dragen en uiteraard je handen beschermen met goede handschoenen.

Boco Olisil gevelimpregneer 10 liter

Boco Olisil gevelimpregneer op oliebasis is een impregneermiddel dat buitengewoon breed inzetbaar is op alle uit zand en klei opgebouwde materialen, die zelfs licht vochtig mogen zijn.
Levertijd:Beperkte voorraad
 • Bestel

  Boco Olisil gevelimpregneer 20 ltr

  Boco Olisil is een impregneermiddel op oliebasis dat buitengewoon breed inzetbaar is op alle uit zand en klei opgebouwde materialen, die zelfs licht vochtig mogen zijn. 
  Levertijd:1-2 dagen
 • Bestel

  Boco Wacosil waterbasis Gevelimpregneer

  Boco Wacosil op waterbasis maakt gevels, opgebouwd uit zand, cement en klei waterafstotend. Boco Wacosil is gebaseerd op oligomeer siloxaan en silane en dient toegepast te worden op alle steenachtige, droge ondergronden.
  Levertijd:Beperkte voorrad
 • Bestel

  Boco Wacosil Waterbasis gevelimpregneer 20 ltr

  Boco Wacosil op waterbasis maakt gevels, opgebouwd uit zand, cement en klei waterafstotend. Boco Wacosil is gebaseerd op oligomeer siloxaan en silane en dient toegepast te worden op alle steenachtige, droge ondergronden. .
  Levertijd:Beperkte voorraad
 • Bestel