taski logo

Taski

Vele merken van vloeren bevelen de onderhoudsmiddelen van Taski aan. Op onze site een ruime keuze tegen de laagste prijzen.

Taski levert hoogwaardige producten die in de professionele schoonmaak worden gebruikt zoals strippers sealers maar ook reinigers voor keukens, badkamers en andere sanitaire voorzieningen

Taski onderhoud en reinigers worden geleverd in grotere verpakkingen. Uitermate geschikt voor ondernemers uit de schoonmaakbranche, bedrijven met een eigen schoonmaakdienst, ondernemers met een grote werkplaats, gezondheidsinstellingen. Maar ook particulieren die gebruik maken van grotere vloeroppervlakken maken vaak gebruik van deze producten.

 

Bij de Taski Jontec reinigers vindt u een assortiment zeer hoogstaande reinigers voor verschillende toepassingen. Bij Taski onderhoud vindt u de producten die ter bescherming van de vloeren dienen.

Staat het product wat u zoekt er nog niet bij. Stuur ons dan gerust een mail. Er vindt nog bijna dagelijks uitbreiding van ons assortiment plaats. Indien wij de producten die u zoekt kunnen leveren, zullen wij ze zo snel mogelijk toevoegen.