Blanchon Lagoon reiniger 500 ml

Blanchon
3239912100707
    Levertijd:3-5 dagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Blanchon lagoon reiniger sprayreiniger is een milde universele kant-en-klare reiniger voor het onderhoud van gelakte en geoliede vloeren.

► Bezorgen aan huis. ► Afhalen zes dagen per week in Amsterdam, Eindhoven, Den Haag, Groningen, Nieuwegein of Wijk bij Duurstede. Afhalen in Ankeveen op afspraak.

Blanchon Lagoon reiniger is geschikt voor normale geurloze reiniging van de meeste houten vloeren. De Blanchon lagoon reiniger is ook geschikt voor gelaagde vloeren, laminaatvloeren en PVC-vloeren.

Download PDF

De Blanchon lagoon verstuiven op een gedeelte van de vloer, reinigen met microvezeldoek (of sponsbezem, dweil, enz.). Belangrijk is dat u altijd met schoon, goed uitgewrongen, niet-druipend materiaal werkt, zodat het parket niet te vochtig wordt.  De behandeling voortzetten op de rest van de ruimte.  N.B.: U kunt eveneens LAGOON® verstuiven op een microvezeldoek; in dit geval het materiaal regelmatig opnieuw impregneren tijdens het werk.  Indien nodig kan de microvezeldoek in de machine worden gewassen.  Afspoelen is overbodig. Laten drogen.  N.B.: Om het uitzicht van een dof geworden lak te herstellen, regelmatig BLANCHON POLISH Satijn (metalliseermiddel voor gesatineerde of glanzende oppervlakken) of Mat (voor matte oppervlakken, uitzicht “Ruw hout” of “Natuurlijke was”) gebruiken; deze zijn perfect combineerbaar met LAGOON®.