Forbo polish voor marmoleum 1 liter

Forbo
8710947145017
    Levertijd:Op voorraad
Bestel
  • Beschrijving

  • Forbo Polish is een beschermlaag voor marmoleum..
  • Na droging ontstaat er een zijdeglans beschermlaag.
  • Verbruik: 1L per ±10m²

Forbo Marmoleum Polish Productinformatie.

Productomschrijving;

Vloeronderhoudsmiddel op basis van acrylaat copolymeer- en polyethyleenwasdispersies in water voor vlakke vloerbedekking, zoals onze linoleumproducten en projectvinyl.

Eigenschappen;

Goed bestand tegen neutrale reinigers en vloeit mooi uit, is makkelijk aan te brengen en geeft een zijdeglans. Het is goed opwrijfbaaren is watervast.

Gebruiksaanwijzing;

Nieuwe of onbehandelde vloeren reinigen met een neutrale reiniger.

Na droging de vloer voorzien van één laag Marmoleum Polish. (verhouding 50% Marmoleum Polish/50% water) Aanbrengen met wasverdeler. 

Het verwijderen van de bestaande basislaag Marmoleum Polish is mogelijk met Marmoleum Cleaner opgelost in water, waaraan huishoudammonia is toegevoegd (2 maatdopjes Marmoleum Cleaner en 2 maatdopjes huishoudammonia in 5 liter water) na behandeling, de vloer na droging voorzien van één laag Marmoleum Polish. (verhouding 50% Marmoleum Polish/50% water) Aanbrengen met wasverdeler.  Periodieke behandeling: Het aanvullen/herstellen van de basislaag Marmoleum Polish is mogelijk door het aanbrengen van Marmoleum Polish (twee dopjes Marmoleum Polish op één liter water), na reinigen en droging van de vloer. Dosering. Als basisverzorgingslaag 1 : 1 met water. Voor periodiek onderhoud 2 maatdopjes op 1 liter water.


Technische eigenschappen. 

pH-waarde ca. 8,5 - 9. 

Product bevat geen niet-afbreekbare stoffen.

Waarschuwing: buiten bereik van kinderen houden.

Bij inwendig gebruik de dokter waarschuwen!